top of page

9o  ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ  ΜΥΘΩΝ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ   3 Μαρτίου 2 0 2 4

9ο ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2024 - ΟΡΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ (trail running) & ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ (Hiking)

 

Πέρασαν 10 χρόνια (από το 2014) από τότε που έγινε για πρώτη φορά το 1ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων . Σε ένα διάστημα που πραγματοποιήθηκαν 8 διοργανώσεις που «αγκαλιάστηκαν» και αγαπήθηκαν από το δρομικό κοινό. Αθλητές που βίωσαν απίστευτες εμπειρίες στα μαγικά τοπία και δάση της περιοχής . Μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά ο καθένας ξεχωριστός-ή έλαβαν μέρος ζώντας τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει το ορεινό τρέξιμο.    

Όταν το πάθος για τρέξιμο την φύση σε μαγικά τοπία συναντά την μαγική ορεινή ατμόσφαιρα επικών τοπίων και μονοπατιών αυτό συμπυκνώνεται σε μια φράση Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας ορεινοί αγώνες trail running

 

Η τεράστια φυσική μας κληρονομιά πρόκειται να αναδειχθεί για άλλη μια φορά , μέσα από τους 9ους Ορεινούς Αγώνες τρεξίματος ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ τρεξίματος που θα γίνουν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 .

 

Δύο γνήσιοι ορεινοί αγώνες 26,5 & 12,5 χλμ θετικής υψομετρικής κάλυψης ± 1500 μ. και ± 650 μ. αντίστοιχα σε πανέμορφα δάση και μονοπάτια στις νοτιοανατολικές παρυφές των Λασιθιώτικων βουνών (Δίκτης) , σε τοπία που μαγεύουν και συναρπάζουν , αντιπροσωπευτικά της απαράμιλλής Κρητικής άγριας ομορφιάς . Σπάνιοι γεωμορφολογικοί σχηματισμοί , φαράγγια, ρέματα , πυκνά δάση , αρχαία και ιστορικά μονοπάτια , γραφικά ξωκλήσια είναι διεσπαρμένα αρμονικά καθ' όλο το μήκος των διαδρομών .

 

Φέτος παράλληλα με το ορεινό τρέξιμο θα διεξαχθεί και ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ στην διαδρομή του μικρού αγώνα των 12,5 χλμ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 ώρα 10:30 π.μ.

Εκκίνηση-Τερματισμός: Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

Εγγραφές: Online εγγραφές εδώ. Οι εγγραφές άνοιξαν σήμερα πρωτοχρονιά-Registrations are open

​Παροχές αγώνων

 

  • Βαρύτιμο μετάλλιο σε όλους τους τερματίσαντες εντός χρονικών ορίων των δύο αγώνων.

  • Ποιοτικό τεχνικό μπλουζάκι για τους συμμετέχοντες και των δύο αγώνων

  •  Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες .

  • 4 Σταθμοί τροφοδοσίας πλήρως εξοπλισμένοι και δύο βοηθητικοί για τον αγώνα των 26,5 χλμ και 2 σταθμοί τροφοδοσίας για τον αγώνα των 12,5 χλμ.

  • Ενεργειακό Τζελάκι (για τον αγώνα των 26,5 χλμ)

  • Φωτογράφιση στο μονοπάτι ,εκκίνηση , τερματισμοί , απονομές

  • Κύπελλα σε όλους τους πρώτους της γενικής κατάταξης και  των επιμέρους  κατηγοριών

  •  Ασφάλεια και υγειονομική κάλυψη κατά την διάρκεια των αγώνων από τρεις εθελοντικές δυνάμεις(Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας , Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, , Λέσχη Φίλων Τετρακίνησης Ιεράπετρας)

  • Παραδοσιακό γεύμα μετά το τέλος του αγώνα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύθων

 

Κόστος συμμετοχής 20  & 12 ευρώ για τον αγώνα των 26,5 & 12,5 χλμ αντίστοιχα και 10 ευρώ για την Πεζοπορία

 

Διοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος  Μύθων Ιεράπετρας

 

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Κου Βασίλη Ζαχαρόπουλου

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ:

 

Απευθείας με κλικ στο παρακάτω link : εδώ_Οι ηλεκτρονικές  εγγραφές  των 26,3  και 12,5 χλμ θα ανοίξουν την Πρωτοχρονιά και θα λήξουν  την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου  2024 το βράδυ.

                                          

Σας περιμένουμε για μια ξεχωριστή εμπειρία στα Λασιθιώτικα βουνά! Καλές γιορτές με υγεία!

 

Φερετζάκης Νίκος

 

Τεχνικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης

1)  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν όσοι-ες  έχουν συμπληρώσει την ημέρα του αγώνα το 18ο έτος της ηλικίας τους δηλαδή  έχουν γεννηθεί πριν την 3-3-2006. Καλό θα είναι ειδικά όσον αφορά το μεγάλο ορεινό αγώνα των 26,5 χλμ ο συμμετέχοντας αθλητής να έχει προηγούμενη  εμπειρία από αγώνα βουνού και κίνηση σε μονοπάτια.

Κάτω των 18 απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα και μόνο για τον αγώνα των 12,5 χλμ. (Από 15 χρονών και άνω)

​ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Λόγω του ότι οι αγώνες  διεξάγονται σε ορεινό πεδίο και σε περίοδο χειμερινή ,  με πολλές εναλλαγές στην ποιότητα του τερέν συστήνουμε (σχεδόν υποχρεώνουμε) την χρήση παπουτσιών ορεινού τρεξίματος. Το πεδίο περιλαμβάνει κάθε είδους εδάφους , από χωμάτινα τμήματα μονοπατιών, πετρώδη, βραχώδη , λασπώδη κτλ. Όσον αφορά τον ρουχισμό που προτείνεται αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τις κλιματολογικές συνθήκες εκείνης της περιόδου και φυσικά από τον την ιδιοσυγκρασία του ίδιου του συμμετέχοντα. Συστήνεται για τους  πιο αργούς αθλητές να έχουν μαζί τους ένα αντιανεμικό μπουφάν – αδιάβροχο αφού η διαδρομή διασχίζει δάση και περνάει από μέγιστο υψόμετρο 1200 μ.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ : Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί υδροδοσίας - τροφοδοσίας  (δείτε το πίνακα για τον κάθε αγώνα εδώ)

Ωστόσο στους  αθλητές προτείνεται  να φέρουν μαζί τους υδροδοχείο για να εφοδιάζονται νερό και ισοτονικό σε κάθε σταθμό . Στους σταθμούς  θα υπάρχουν πλαστικά ποτήρια , αλλά όχι  μπουκαλάκια. Επίσης θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τους πίνακες των σταθμών  και τις  χιλιομετρικές και χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους  έτσι ώστε να διαχειριστούν σωστά και να έχουν  ενεργειακή επάρκεια και υδροδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και αν θεωρούν ότι πρέπει  να έχουν μαζί τους έξτρα τροφοδοσία , μπάρες κτλ. να έχουν μεριμνήσει για αυτό.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ :  Γίνεται συχνή και τακτική καταγραφή των συμμετεχόντων σε πάρα πολλά σημεία της διαδρομής

Στη διαδρομή θα υπάρχουν  σημεία ελέγχου  όπου θα καταγράφονται οι αριθμοί των αθλητών .Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους . Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Όποιος αθλητής δεν καταγραφεί έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Απαγορεύεται το κόψιμο ή η συντόμευση της διαδρομής . Η διαδρομή θα είναι στα επίμαχα σημεία πυκνά σηματοδοτημένη έτσι ώστε να εξαλείφονται τυχόν αμφιβολίες για το ίχνος. Σε περίπτωση που αναφερθεί παράβαση του κανονισμού θα υπάρχει ανάλογη χρονική ποινή στον συμμετέχοντα αθλητή.

 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ-ΟΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   :  Για τον  μεγάλο αγώνα θεωρείται έγκυρος τερματισμός αυτό που επιτυγχάνεται εντός 5 ωρών και 30 λεπτών , ενώ για τον μικρό αγώνα εντός 2 ωρών και 20 λεπτών .  Για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών έχει τεθεί  Χρονικό όριο Αποκλεισμού (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ) στον σταθμό του Σελακάνου στο 11 περίπου χλμ της διαδρομής και είναι στις 2 ώρες και 20 λεπτά από την ώρα εκκίνησης. Όσοι αθλητές δεν μπορέσουν να είναι στο χρονικό όριο αυτό στο Σταθμό του Σελακάνου θεωρούνται άκυροι και θα πρέπει να παραδώσουν  τον αριθμό τους και να συνεχίσουν την διαδρομή αν το επιθυμούν, με δικιά τους ευθύνη.

ΣΗΜΑΝΣΗ : Θα πραγματοποιηθεί πυκνή σηματοδότηση της διαδρομής. Η σηματοδότηση θα γίνει με  σπρέι πορτοκαλί χρώματος , κατευθυντήριες πινακίδες, και ταινία χρώματος κόκκινο –άσπρο. Επίσης θα υπάρξει  χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο.

Κατά την διαδρομή υπάρχουν τοποθετημένες ξύλινες κατευθυντήριες πινακίδες από κατά τόπους Συλλόγους  τις οποίες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγνοήσουν διότι δεν έχουν καμία σχέση με την διαδρομή του αγώνα ακόμα και αν φαίνεται ότι κατευθύνουν σωστά σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ακολουθεί τα παραπάνω σήματα και να αγνοεί τυχόν ξένα προς τον αγώνα έτσι ώστε να  είναι πάντα εντός διαδρομής και να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί.

 

Προσοχή : Η σήμανση θα είναι πυκνή περισσότερο στα μονοπάτια και λιγότερο στους δρόμους. Σε καμιά περίπτωση  όμως ο αθλητής δεν θα πρέπει να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων χωρίς να συναντήσει ίχνος σήμανσης (πινακίδα, σπρέι, κορδέλα κτλ). Όταν αυτό συμβεί, τότε ο συμμετέχοντας βρίσκεται εκτός διαδρομής και θα πρέπει να κινηθεί προς τα πίσω αναζητώντας το τελευταίο ίχνος σηματοδότησης, και να συνεχίσει πλέον κανονικά πάνω στην χαραγμένη διαδρομή. Καλό είναι ο αθλητής να μην  κινηθεί αυτοβούλως και προς υποθετική κατεύθυνση γιατί αυτό μπορεί να τον  αποπροσανατολίσει τελείως , και να τον οδηγήσει πολύ μακριά από την διαδρομή του αγώνα.

TIP: η μόνη σωστή πληροφορία για να ακολουθήσεις την σωστή διαδρομή είναι να έχεις την προσοχή σου στην σηματοδότηση. Η πληροφορία από τρίτους (εθελοντές, συναθλητές, περαστικούς, πεζοπόρους κτλ ) ακόμα και από το ίχνος του GPS μπορεί να σε οδηγεί έξω από την σωστή πορεία!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα με 5  πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς τροφοδοσίας με ενεργειακά gel , ισοτονικά ,σνακ, κτλ. Στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και σε κάθε σταθμό θα υπάρχει εθελοντής από το Σώμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας  και την  Λέσχη φίλων Τετρακίνησης Ιεράπετρας για τις πρώτες βοήθειες και  σε επιλεγμένα σημεία έτσι ώστε να παρέμβουν όποτε αυτό χρειαστεί. Επίσης η  Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης θα παρέχει τον απαραίτητο επικοινωνιακό συντονισμό και πληροφόρηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να μην συνεχίσει  τον αγώνα θα πρέπει να το αναφέρει στο πλησιέστερο σταθμό υποστήριξης ή άνθρωπο των σωμάτων ασφαλείας του αγώνα. Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο της οργάνωσης στο σημείο τερματισμού ή να επιστρέψει πίσω με δικιά του ευθύνη.

 

Προσοχή : Σε καμία των περιπτώσεων δεν εγκαταλείπει τον αγώνα ούτε κινείται αυθαίρετα χωρίς να ενημερώσει. Αυτό ελλοχεύει κινδύνους  για τον ίδιο καθώς επίσης μπορεί να προκαλέσει και τεράστια αναστάτωση στην οργάνωση .

 

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ : Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε αντικειμένου στην διαδρομή  του αγώνα. Σε κάθε σταθμό υποστήριξης ο κάθε αθλητής θα μπορεί να αφήσει τα σκουπίδια του. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιος σκόπιμα να παραβαίνει αυτόν τον κανονισμό θα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού.

 

2) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

 

​Αγώνας 26,5 χλμ & Αγώνας 12,5 χλμ. 

 

1) Γενικής Ανδρών 

 

2) Γενικής Γυναικών

 

3) Ανδρών A1 (18-39)

 

4) Γυναικών Γ1 (18-39)

 

5)  Ανδρών Α2 (40-49)

 

6)  Γυναικών Γ2 (40-49)

 

7)  Ανδρών Α3 (50-59)

 

8) Γυναικών Γ3 (50+)

 

9) Ανδρών Α4 ( 60+)

 

​​

Η Απονομή των επάθλων θα γίνει στις 15:00

3)   ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ :

 

Αγώνας 26,5 χλμ

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :  Κυριακή 3 Μαρτίου 2024:  10:30 π.μ.

 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας open in Google Maps

 

Συνολικό μήκος : 26,5 χλμ

 

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 1500 μ. 

 

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι-Εκκίνηση-Τερματισμός)- Μέγιστο υψόμετρο : 1220 μ (13,5 ο χλμ) 

 

Σταθμοί τροφοδοσίας : 4

 

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 18χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 6 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

 

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  2 ώρες 30 λεπτά .

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 5 ώρες και 30 λεπτά

 

 Κόστος συμμετοχής : 20 ευρώ 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής στo παρακάτω link:  https://www.gpsies.com/map.do?fileId=hsybtkldxgvgzudg

 

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: τεχνικό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο 

 

Αγώνας 12,5 χλμ

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :   Κυριακή 3 Μαρτίου 2024  10:45 π.μ.

 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας open in Google Maps

 

Συνολικό μήκος : 12,5 χλμ

 

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 650 μ. 

 

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι Εκκίνηση-Τερματισμός)  Μέγιστο υψόμετρο : 750 μ (6ο χλμ)

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρα.

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 30 λεπτά

 

Σταθμοί τροφοδοσίας : 2

 

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 7 χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 3,5 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

 

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρες 10 λεπτά .

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού :  2 ώρες και 20 λεπτά

 

 Κόστος συμμετοχής : 12 ευρώ 

 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής στo παρακάτω link 

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=zbebpmkiommfkudu

Πεζοπορική διαδρομή 12,5 χλμ

 

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :   Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 10:00 π.μ.

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας open in Google Maps

Συνολικό μήκος : 12,5 χλμ

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 650

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι)  Μέγιστο υψόμετρο : 750 μ

Εκτιμώμενος χρόνος:  4 ώρες

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 7 χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 3,5 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ 

 

Θα καθοριστεί αρχηγός της πεζοπορίας από την διοργάνωση. Κάθε πεζοπόρος θα λάβει αναμνηστικό μπλουζάκι και θα του προσφερθεί παραδοσιακό γεύμα μετά το τέλος της πεζοπορίας . Επίσης θα του παρέχεται υγειονομική κάλυψη από τους εθελοντές που θα βρίσκονται στα σημεία της διαδρομής.

 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής της πεζοπρίας  στo παρακάτω link 

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=zbebpmkiommfkudu

 

​4)    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

• Κυριακή 3/3   08:00-10:15, Εγγραφές αγώνων 26,3 & 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  10:15-10:30 , - Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  10:00, Εκκίνηση ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 12,5 χλμ  (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  10:30, Εκκίνηση Αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  10:40, Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  10:45 , Εκκίνηση Αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  11:45-13:15 , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  13:15-15:30  , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 3/3  15:00 , Απονομές νικητών (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

Παραδοσιακό γεύμα που θα προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων στον χώρο εκκίνησης τερματισμού

 

5)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Για εγγραφή πατήστε εδώ -To register click here  

Προσοχή : Οι ηλεκτρονικές  εγγραφές  των 26,5  και 12,5 χλμ και της πεζοπορίας    θα ΛΗΞΟΥΝ  την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου  2024 το βράδυ.

 

Την ημέρα του αγώνα  θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό t-shirt λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .

 

Η Διαδικασία εγγραφών είναι ως εξής :

Κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας με τον αστερίσκο και αποδεχτείτε του όρους που περιλαμβάνονται.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail ή SMS στο τηλέφωνο σας.

Την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης - τερματισμού θα παραλάβετε το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει  τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό T-shirt κτλ . Τότε θα γίνει και η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής σας.

Το κόστος είναι 20 ευρώ για τον αγώνα των 26,5 χλμ και 12 ευρώ για τον αγώνα των 12,5 χλμ

Οι εγγραφές (αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής)  μπορούν  να γίνουν και  τηλεφωνικά στα τηλ. 6973032299 και 2842026441 (Νίκος Φερετζάκης).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της οργάνωσης

​​

6)  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

 

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες καθώς και οι πεζοπόροι θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποδέχονται τους όρους συμμετοχής .

 Σε κάθε περίπτωση  όλοι οι αγωνιζόμενοι και περιπατητές  συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

 

                             

7)  ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

 

Μέσω Επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου περίπου 77 χλμ

 

Μέσω του εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου –Ιεράπετρας-Μύρτους  περίπου 120 χλμ

 

                                      

 

Φερετζάκης Νίκος

 

Τεχνικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης

 

6973032299

EVENT
intrail26 (24).jpg
intrail26 (78).jpg
bottom of page