Για εγγραφή πατήστε εδώ -To register click here

Οι εγγραφές ανοίγουν ξανά για όσους θέλουν να κάνουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ  εγγραφή .

Οσοι είχαν εγγραφεί ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ και θέλουν να συμμετάσχουν ισχύει η παλιά εγγραφή. Θα γίνει σχετική επικοινωνία από την διοργάνωση  μέσω e-mail ή τηλεφώνου για την επιβεβαίωση διατήρησης της θέσης συμμετοχής ή και της κράτησης θέσης του λεωφορείου της διοργάνωσης εάν είχαν δηλώσει.

Επίσης μπορούν να εγγραφούν εκ νέου όσοι θέλουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΓΩΝΑ  δηλαδή από τα 26,3 στα 12,5 χλμ και αντίστροφα .

Την ημέρα του αγώνα  θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό t-shirt λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .

Η Διαδικασία εγγραφών είναι ως εξής :

  1. Κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας με τον αστερίσκο και αποδεχτείτε του όρους που περιλαμβάνονται.

  2. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail ή SMS στο τηλέφωνο σας.

  3. Την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης - τερματισμού θα παραλάβετε το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει  τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και το αναμηντσικό T-shirt κτλ . Τότε θα γίνει και η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής σας.

  4. Το κόστος είναι 15 ευρώ για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 10 ευρώ για τον αγώνα των 12,5 χλμ

 

Οι εγγραφές (αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής)  μπορούν  να γίνουν και  τηλεφωνικά στα τηλ. 6973032299 και 2842026441 (Νίκος Φερετζάκης).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της οργάνωσης